Lej borde hos telt.dk

Forkæl dine gæster med et veldækket bord

Du kan selv vælge og kombinere de borde du har behov for – standard borde, runde borde, café borde, borde med bænke. De hele krydres med tilhørende duge, og du kan vælge om du vil have papir serviet eller lækre stofservietter. Sammen med et flot udsmykket telt, elegant service, komfortable stole og smagfuld mad, er alt lagt til rette for et vellykket arrangement for dig og dine gæster.

Du kan vælge mellem finérborde og træborde. Finérborde kan kun benyttes i forbindelse med et træ- eller plastgulv, og der er god plads til at skubbe stolene helt ind. Dette giver et elegant look, når gæsterne kommer ind i teltet. Træborde kan benyttes på alle underlag. Borde kan lejes separat.

Sammensæt løsning

Telte til store arrangementer

telt.dk leverer telte til alle formål. Fra den lille havefest til den store firmafest med op til 5000 gæster. Intet for småt – intet for stort. Alle telte er hvide med vinduer på to sider, og leveres i moduler hvilket giver stor fleksibilitet, forbedret pladsudnyttelse, og du kan selv bestemme hvordan dit teltarrangement skal udformes.

Se udvalg af telte

Telte til private med gulv, borde, stole og service

Telte til erhverv, til udendørs arrangementer og festivaller

Telte til små arrangementer

Service og opdækning op til 5000 gæster

Underholdning til festen

Vi samler på tilfredse kunder

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Gør det nemt for dig selv
kontakt telt.dk allerede i dag.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.