Lejebetingelser telt.dk

Disse lejebetingelser er så vidt muligt altid fuldt opdateret, men der må tages forbehold for rettelser. Det er de betingelser, som er vedlagt den endelige tilsendte bestilling, som er gældende.

1a. Privatpersoner betaler leje på leveringsdagen, inden det lejede er opstillet. Du kan betale kontant, med check eller med dankort.

1b. Erhvervskunder har 14 dage netto, med mindre andet er aftalt.

2a. Privatpersoner betaler kr. 1000,- a conto senest 8 dage efter kontrakt dato på konto 8117-3407904 i Nykredit Bank, eller på check til telt.dk´s adresse; Langebjerg 15a, 4000 Roskilde. Dette gælder kun ved leje af telt/telte. A contobeløb fratrækkes af restbeløb ved betaling af leje på leveringsdagen.

2b. Erhvervskunder betaler ikke a conto.

3a. Ved afbestilling af ordre, tilbagebetales ikke a contobeløb for leje af telt.

3b. Ved afbestilling senere end 30 dage før leveringsdato, betales 20% af lejebeløbet, dog minimum kr. 1000,-.

3c. Ved afbestilling senere end 14 dage før leveringsdato, betales 50% af lejebeløbet, dog minimum kr. 1000,-.

3d. Ved afbestilling senere end 8 dage før leveringsdato, betales 100% af lejebeløbet.

4. Der bør tegnes en forsikring på det lejede telt/telte, med mindre kunde har anden forsikring, som dækker det lejede udstyr. Forsikring udgør 15% af lejebeløbet, dog minimum kr. 500,-. Der er en selvrisiko på kr. 5000,-.

5. Fejl og/eller mangler på leverancen skal påpeges uden unødig forsinkelse, og inden det lejede tages i brug.

6. Lejer hæfter for det lejede i den periode det lejede er i kundens besiddelse. Skader eller mangler erstattes til gældende dagspris.

7. Udlejer hæfter ikke for skader påført bygninger, personer og andet materiel i udlejningsperioden.

8. Der må ikke anvendes åben ild og/eller grill inde i teltet eller indenfor 10 meter fra telt.

9. Fakler og olielamper må ikke anvendes inde i teltet. Overtrædelse vil medføre en omkostning til rengøring af evt. skader på teltet. Stearinlys må gerne anvendes i teltet.

10. Gulve vaskes efter brug. Borde, stole, bænke afleveres aftørret, og der kan kræves kr. 500,- hvis dette ikke overholdes. Hvis ikke andet er aftalt, kan det forekomme at gulv skal vaskes inden brug.

11. Klistermærker, maling og andet, der kan afsætte mærker, må ikke benyttes på telt, teltdug, stænger, borde, stole, bænke og andet lejet udstyr. Overtrædelse vil medføre et gebyr på min. kr. 500,-.

12. Med mindre andet er aftalt, leveres telte med vinduer på to sider (én kort og én lang side).

13. Lejet service tillægges et depositum på kr. 1000,- som tilbageleveres efter det lejede service er afleveret uskadt og rengjort. Der modregnes kr. 20,- pr. ødelagt service. Kunden sender kontonummer til telt.dk på e-mail; info@telt.dk for tilbagebetaling af depositum. Gælder kun for private og ikke erhverv.

14. Området hvor telt skal opsættes skal være ryddet, og det opstillede opsættes efter grundens hældning og fald. Der skal være fri transportvej på min. 0,80m fra aflastningssted til opsætningssted – uden trin. Hvis dette ikke kan opfyldes, vil indbæring blive afregnet til timepris.

15. Kunden er ansvarlig for, og skal selv sørge for, at indhente eventuelle tilladelser fra myndigheder – herunder tegninger på ledningsnet i jorden, hvor det lejede telt skal opstilles.

16. Det lejede leveres i stueplan med mindre andet er aftalt.

17. Der kan pålægges et håndteringsgebyr på kr. 250,- på leverancer under kr. 1000,- hvis ikke andet er aftalt.

18. Ved force majeure eller lignende der forhindrer opsætning eller nedtagning, er udlejer uden ansvar for lejer eller andre.

Vi samler på tilfredse kunder

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Gør det nemt for dig selv
kontakt telt.dk allerede i dag.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.